Моника Валериева се щракна от солариума по чорапи и направи страхотен гаф с фотошопа (снимка)

И моделът Моника Валериева стана жертва на собствените си опити за подобряване на визията чрез фотошоп. Знаем, че една от най-добрите ѝ приятелки, певицата Андреа, е ветеран в тази област и корекциите по снимките никак не ѝ се получават, но като че ли за първи път виждаме подобен гаф от моделката.

Валериева публикува кадър в Инстаграм, на който позира, разположена удобно в солариум. Все пак, тя поддържа целогодишно шоколадовия си тен. Но освен коментари, пропити с възхищение към фигурата ѝ, Моника получи и доста критики, тъй като се е поувлякла с фотошопа. Видно е, че красавицата е сложила няколко сантиметра към краката си и също така е намалила чувствително талията, сякаш е кукла Барби.

View post on Instagram
 

Някои от коментарите под снимката са изключително иронични, като някои от тях гласят: "На теб Андреа да не ти обработва снимките?! Не и се доверявай, скъпа!"

Но не бихме могли да подминем най-добрия елемент от тази визия на Валериева, а именно чорапите ѝ Gucci. На горе хубавицата е по боди с логото на рокбандата AC/DC. Може би заради това и заради невероятната ѝ коса, която този път е на буйни къдрици, феновете ѝ споделиха, че наподобява рокзвезда.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха! Диляна Попова се състари - ето как ще изглежда след 20 години