Тази Хайди Клум, как може да е толкова секси на 47? Тя е от моделите, които обожават да показват невероятната си фигура дори и когато не са на работа. Прекрасен пример за това е провокативният начин, по който красавицата честити 31-вия рожден ден на половинката си – китариста на Tokio Hotel Том Каулиц.

За да накара любимия си да се почувства още по-специален, се снима гола зад тънко перде и публикува горещия кадър в Инстаграм, като отбеляза, че фотографът е той.

View post on Instagram
 


За щастие на феновете ѝ, Хайди обича да публикува по-разголени снимки, но винаги го прави със стил и финес. Този път също не прави изключение. И въпреки че е чисто гола, в кадъра няма нито капка пошлост. Мъжете могат само да завиждат на Том, който е законен съпруг на Клум от февруари 2019 г. Двамата са заедно от 2018 г. и са лудо влюбени един в друг досега, а разликата им от 17 г. не ги притеснява ни най-малко. А освен това Хайди съвсем не отстъпва на връстничките на Том.

Красавицата не позволява да измине нито ден без спорт и следи изкъсо менюто си. Самата тя споделя, че най-голямата ѝ мотивция да поддържа фигурата си, е мъжът до нея. Ето защо не се учудваме, че е решила да отбележи празника на любимия си с фотос, на който е без дрехи.

View post on Instagram
 


Четете още: А Ни Ло е гола на кон (снимка)