Нов скандал разтърси шоуто "Като две капки вода". След като Мариана Попова неволно се издаде, че участниците предварително избират песните, които ще представят, сега стана ясно, че някои от тях дори имат привилегията да се изявят на плейбейк.

Засега изпълнителят, за когото най-много се спекулира, че не пее на живо, е фолкдивата Алисия, която разкрива уж неподозирани певчески данни. Факт е, че изпълнителката се представя доста добре до момента, макар и да е по последните места в класацията на журито и публиката.

View post on Instagram
 

„Ходил съм на не едно и две участия на Алисия и пеенето ѝ беше доста фалшиво, не можеше да вземе два тона, нищо общо с гласа от песните ѝ. Не е възможно да пее толкова добре в „Капките”. Най-вероятно се е споразумяла да записват предварително песните, да ѝ обработват гласа и на лайфа да пускат записа”, коментира анонимен представител от бранша пред в."Уикенд".

С просто ухо се чува, че Алисия определено е добре подкрепена от озвучителите на шоуто, за разлика от други участници. Но дали наистина представянията ѝ са на пълен плейбек - не бихме могли да потвърдим.

View post on Instagram
 

Четете още: Eто кого е изместил Виктор за главната роля в 'Ергенът'!