Тези хора са станали известни, не само защото имат страхотна фигура, перфектни гърди и дълги крака.

Напротив – някои от тях са кривокраки или плоски, или пък имат други недостатъци. Те обаче са уверени в себе си и умеят да подчертават достойнствата си, благодарение на което са станали стилни икони.

Нека видим какви недостатъци имат едни от най-известните личности.

Големи вежди

Актрисата Брук Шийлдс и топ-моделът Наталия Водянова са прочути не само с красивите си тела и талантите си, но и с дебелината на веждите си. И двете имат прекалено големи и гъсти вежди. Брук обаче, благодарение на природната си красота, стана стилна икона още през 80-те години, а Наталия е прочута като модел с уникална външност.

Формата на веждите може да промени напълно външния вид. Ако искате да обновите имиджа си, можете да си направите нова прическа или... да промените формата на веждите си. Трябва обаче да сте много внимателни – най-добре се обърнете към специалист, защото ефектът от действията ви ще е достатъчно траен.

Огромен нос



Огромният нос на Барбара Стрейзънд е прочут по цял свят. Актрисата разбира се е известна и с таланта си, но носът й е доста по-обсъждана тема от първата й поява на екрана до сега.

Впрочем Барбара се е снимала в десетки филми и е спечелила от това милиони долари. И трябва да признаем, че е красива – има прекрасна кожа, деликатни черти и разкошна коса.

Друга доста издадена в централната част на лицето звезда е Джулия Робъртс, която освети собствения си път към успеха с широката си усмивка. При това мнозина смятат, че устата й е твърде голяма, но в отговор на тези коментари актрисата само се усмихва още по-широко. За щастие има прекрасни зъби.

Различни на цвят очи



Различният цвят на двете очи е по-скоро признак на уникалност, отколкото недостатък. Хората с подобен дефект изглеждат много загадъчно. Най-известният човек с различни очи е разбира се Дейвид Бауи. И си беше и единствен такъв на небосклона, докато не се появи звездата Кейт Босуърт. Впрочем Кейт е жив пример за това, че сенките за очи не е задължително да бъдат съобразени с цвета на тези очи. Къде по-важен е тонът на кожата.

Очаквайте продължение