Напук на хейтърите Кали показа бръчките си и колко е надебеляла

Певицата Кали е сред малкото фолкпевици, коите не се притесняват да публикуват редовно на профилите си в социалните мрежи снимки без грим. Самата тя е от малкото представителки на фолк бранша, които са запазили лицата си що-годе непокътнати от козметичния нож, макар да има съмнение, че устните ѝ леко са увеличили обема си.

Неотдавна изпълнителката на "Като те почна" публикува поредните свои натурални снимки, но отнесе доста негативни оценки и забележки, касаещи външния ѝ вид.

View post on Instagram
 


Типично в нейния стил обаче темпераментната брюнетка не остана длъжна на хейтърите, за които угодия няма и все намират време да излеят злобата си по адрес на пластичните корекции или външността на звездите, било тя натурална или тунингована. Певицата отвърна на удара на вечно мрънкащите родни злобари с пост, чрез който даде да се разбере, че не ѝ пука какво мислят те, а че продължава да поставя на първо място вокалните качества и таланта на едни артист пред външния му вид.

„Мили хора, имам си и бръчки и широк нос и екстеншън си нямам, и съм надебеляла по време на пандемията, и съм остаряла (за моя радост), но аз не съм манекенка, слава Богу! Пишете че съм си правила нещо…..ми не съм… дебела съм. Не ми е важно да ме харесвате как изглеждам, а как пея, така че критики приемам само, ако са свързани с пеенето ми, тях ще взема под внимание! Еййййй, угодия нямате! Като не си правиш фотошоп – грозен! Като си правиш корекции – пак! Айде, гледайте си работата! А, да….Весели празници и по-смирено, ако обичате“, пише 45-годишната попфолк певица.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани снима продължение на Индиана Джоунс?