Напуска ли Глория България? Вижте къде мисли да отиде да живее с дъщеря си Симона

Глория и дъщеря ѝ Симона Загорова разкриха, че занапред планират да живеят извън границите на България, но ще продължат да създават още много музика.

Двете красиви дами успокоиха почитателите си, че ако това се случи, ще е някъде наблизо...

View post on Instagram
 

"Много дължим на България, на нашата публика, но не е лошо човек да пробва и другаде" - разказаха изпълнителките в предаването “Вечерта на Ку-Ку Бенд“.

Глория сподели, че музиката е нейният въздух и винаги е предпочитала да прави авторска такава. "Аз съм си с този талант. Чуваш ли нещо, което е в главата ти, то трябва да излезе“.


Като свой пропуск до момента певицата отбелязва липсата на достатъчно дуети в кариерата си. Затова е решила след време да заложи на концертна дейност, създавайки репертоар, подходящ за този формат музикални срещи с публиката. Разбира се, сега, в ситуация на пандемия, живите концерти са малко под въпрос.

View post on Instagram
 

Звездата коментира, че искрено се надява да дава добър пример на наследничката си, защото пътят на артиста е труден и отговорен.

Междувременно, Глория представи на последователите си във виртуалното пространство най-новата си фотосесия, която озаглави “Просто аз“. Кадрите са наистина впечатляващи и за кратко събраха хиляди лайкове.