Наталия Кобилкина каза "сбогом" на България и се премести в Лондон заедно със семейството си. От поста ѝ в Инстаграм става ясно, че процесът по преместването ѝ заедно с любимите ѝ хора вече е приключил и че всички са готови да посрещнат с радост новия живот в космополитната столица.

Припомняме, че след раждането на сина им Филип популярната сексоложка и съпругът ѝ се преместиха да живеят в Гърция, но явно двамата са взели решение да продължат напред далеч от Балканите. Ето и историята за приготтовленията и установяването на семейството ѝ в Лондон, която тя сподели пред своите почитатели. Поднасяме ви я с леки редакторски корекции от наша страна, тъй като все пак българският не е майчин език на Наталия.

View post on Instagram
 


„След много мъки, милион огледи и подготовка на документи успяхме да изберем и да се нанесем в нашето уютно жилище в Лондон (засега под наем).
Това беше дълъг път, изпълнен с много предизвикателства, работа, възходи и падения и вяра в чудесата. Най-накрая легнах в новото ми ухаещо легло след вана с пяна... Усещах всяка секунда на щастие, докато подреждаме новия ни дом... в Лондон.

Решихме да продължим нашия път тук.

Днес освободихме нашия апартамент в Атина. Имахме щастливи моменти там и съм благодарна, че през първата година от майчинството бях в топла Гърция до моята свекърва. Но Филип вече е готов за хубавите лондонски градини. Такис е пълен с идеи и енергия да работи в Лондон, а аз просто следвам сърцето си, защото знам, че тук ми е мястото сега..."

"Ще направя тези дни лайф и ще споделя какви са ни плановете оттук нататък", обещава Кобилкина.

"Засега искам да знаете, че винаги ще ви обичам и за мен България винаги ще бъде Моя страна и Моя България...“, звучи емоционалният финал на поста ѝ в социалната мрежа.

Няколко дни по-рано 36-годишната сексоложка даде израз на чувствата, които са я завладяли, така:

„Когато променяме живота си, в началото е пълен хаос и ти се струва, че не можеш да разбереш откъде да започнеш. Всичко старо се срутва. После бавно започваш да виждаш бледата линия на живота си. После се появява и план, и правилните хора. После стъпките стават съвсем ясни. Всичко се подрежда и разбираш, че вече си на ново ниво.

Вече не съм в пълен хаос, но до цялостната подредба има още път“.

View post on Instagram
 


Наталия Кобилкина мина под венчилото с гръцкия бизнесмен Такис Дретакис през юни 2017 г., а през февруари 2019 г. двамата посрещнаха на бял свят първата си рожба - Филип.

View post on Instagram
 

Четете още: Най-накрая! Венелин Петков заживя с гаджето под един покрив