Не е за вярване! Вижте кой известен българин е баща на Людмила от 'Ергенът'

Няма да повярвате кой прочут българин е бащата на най-хапливата участничка в "Ергенът" - Людмила.

Това е авторът на статуята "Викът на украинската майка", която раздели обществото у нас на два полюса и надигна вълна от противоречиви коментари в медийното пространство и социалните мрежи.

Името му е Неделчо Костадинов, а самият той призна преди броени дни, че проектът за изработването ѝ е роден още през 2019 г. "С тази работа действително съм започнал да мисля над проблема – войната, атентатите. Една скулптура може да се прави цял живот. Тази беше готова преди 2-3 седмици. На Христо Илиев – Чарли е идеята да бъде украинската майка и да вика срещу окупаторите", обяснява Неделчо Костадинов пред Нова тв.

Освен с творбата си обаче, впоследствие Костадинов привлече вниманието и с нещо друго, а именно с факта, че е баща на една от най-изявените критикарки, участващи в гореспоменатото риалити шоу.

Дори се появи и архивна снимка на бащата и дъщерята във виртуалното пространство, на която Неделчо е качил на конче 4-годишната си наследнчика.



Заради това неочаквано съвпадение, макар и вече да не е част от романтичното риалити, колоритната Людмила явно още ще продължи да задържа интереса към себе си и извън формата. Колко време ще продължи това обаче е трудно да се каже на този етап. Сигурно обаче е, че скандалът продава и случаят "баща и дъщеря Костадинови" е поредното доказателство за това.

Що се касае до участието на дъщеря му в "Ергенът", авторът на "Украинската майка" разкри пред "България днес", че наследницата му е влязла в шоуто, за да се забавлява, а не за да надене сватбената халка на Виктор Стоянов. "Не съм я мотивирал да участва. Людмила има свой път на развитие. Завърши реклама в Нов български университет. Създаде си онлайн магазин", споделя маестрото пред изданието.

View post on Instagram
 


Неделчо Костадинов е автор и на наградите "Златен ритон", връчвани за българско документално и анимационно кино.

Четете още: Ергенът Виктор с емоционално видео! Разкайва се за Капитонова!