Нестандартно: Кейт Мос извадила от гащите на Джони Деп своя пръв подарък (ВИДЕО)

По паметливите си спомнят ярката звездна двойка - Джани Деп и Кейт Мос. Връзката им просъществува от 1994 до 1998 година. Раздялата се отрази по-тежко на супермоделът, отколкото на Деп. След нея Мос изпада в дълбока депресия и трудно се възстановява.

Въпреки всичко и до ден днешен двамата с Джони си остават приятели, като Кейт дори се застъпва за Деп в процеса му срещу Амбър Хърд.


Във видео за Vogue Мос разказва нещо твърде любопитно. Тя обяснява как Деп ѝ е подарил първата огърлица. Двамата били на вечеря, а той я е помолил да бръкне в гащите му в задната им част. По този начин Кейт извадила своя първи голям подарък - диамантена огърлица.

От видеото се разбира, че дъщерята на Мос - Лила, която върви по стъпките на майка си и иска да стане модел, е разкритикувала майка си по време на появата ѝ на Vivienne Westwood през 1993. На това ревю Кейт се появява с твърде къса пола и топлес, а по време на дефилирането яде сладолед. Дъщеря ѝ я стрелва с укор с думите: "Тази пола е твърде къса, мамо!".

От този случай, Кейт често пъти търси съвети от дъщеря си, когато подбира визиите си. Тя определено има чувство за стил на обличане и дава ценни напътствия - хвали се Мос. Затова Кейт винаги прибягва до нейното мнение, преди да се появи с някой нов тоалет.

Четете още: Амбър Хърд с ново признание: Джони Деп просто не се възбуждал, затова я насилвал