Ни Ло се обясни в любов на Ники Михайлов и призна кога му направила първата мусака

Любовта между Николета Лозанова и Ники Михайлов съществува от години, но сега сякаш е по-силна от всякога. Или поне така изглежда от думите на плеймейтката, с които поздрави футболиста за рождения му ден.

В момента двамата са на романтична почивка на Сейшелите, откъдето не пропускат да споделят красиви снимки, а днес Ни Ло успя да прочувства последователите си със следното послание, а също и научихме кога е направила първата мусака за Ники:

View post on Instagram
 

"С теб, за тези...години, се "раждах" и "умирах" 1000 пъти! Спомените ми са безброй, като глави от книга обаче се отличават първата ни среща в онази дискотека в Пловдив, първата ни целувка на залез слънце в онази твоя кола...целувка, след която направих и първата си мусака, последвала любовта си в Холандия...привидно силната и безразлична аз, изплаках толкова много сълзи - от мъка след всяко наше скарване и от щастие, след всяка порция от "откраднати само 20 мин. - безценни 20 мин. в някоя скрита пресечка". Честит рожден ден, моя голяма любов, още от минали животи и много следващи! Най-прекрасните моменти тепърва ни предстоят, по-готови сме за тях от всякога! Обичам те!"

Валери Божинов, който е сред бившите мъже на Николета, също поздрави Михайлов по случай празника и призна, че му липсва двамата да бъдат в един отбор. Очевидно приятелството между двамата футболисти продължава да е все така силно, макар и да е изненадващо.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето я бременната Никол Станкулова