Ники Кънчев е публична личност, но определено иска да запази личното пространство на семейството си. Той е баща на 13-годишно момиче, което никога не бяхме виждали до този момент и явно водещият смята, че вече е достатъчно голяма, за да я покаже.

Гордият татко реши да сподели снимка на момиченцето си навръх имения ѝ ден, на нея обаче не се вижда лицето ѝ. Името ѝ е Мари и е плод на любовта на Кънчев с Даниела, която е негова колега от радиото. Тя е с цели 14 години по-млада от него, но това съвсем не е попречило на силните им чувства един към друг. Двамата са заедно и до днес, нямат сключен брак и живеят на семейни начала.

Ники Кънчев неведнъж е споменавал, че не вярва в брака и дори мисли, че той може да провали една щастлива любов. Той ревниво пази дъщеря си Мари от медийното внимание, но ето че вече е дошъл моментът да я покаже. Ето как я поздрави за имения ѝ ден:

Мари не е единствено дете за Ники Кънчев и любимата му Даниела. Всъщност тя се е родила със сестра близначка, която е починала няколко дни след раждането. И двете бебета били недоносени, но лекарите успели да спасят единствено Мари.

Четете още: Лолита побесня заради тази снимка