Николета Лозанова бясна на всички, които нарушиха карантината

Николета Лозанова е бясна. Плеймейтката изрази възмущението си от ситуацията в столицата.

Голям брой кадри на излезли на разходка по главни софийски булеварди, сред които се забелязваха и такива без маски, обиколиха социалните мрежи и разгневиха онези, които стрикто се съобразяват с мерките на щаба и не излизат от домовете си. Сред тях е и Николета Лозанова, която спазва наредбите на щаба за безопасност и стои вкъщи в компанията на настоящия си партньор Ники Михайлов и дъщеря си Никол, която на 1 април навърши 8 години.

View post on Instagram
 

Разгневена от масовия непукизъм, Ни Ло сподели кадър с хора, разхождащи се из града, и написа: "Това е престъпно! Нима си мислите, че сте недосегаеми? Засрамете се, защото скоро ще е късно".

От друг, този път секси, фотос изкусителната брюнетка апелира почитателите си да спазват карантината. На него Лозанова е седнала върху кухненския плот единствено по тениска и чорапи, в обятията на своя любим.

View post on Instagram
 


Със снимката Николета горещо препоръчва на феновете си да пазаруват онлайн, подчертавайки, че точно този вид потребление може да спаси нацията ни в тези толкова трудни дни на изпитание. "Бъдете отговорни и същевременно рационални! Бъдете здрави!", призовава тя на финала.

Четете още: Умопомрачитено парти: дъщерята на Николета Лозанова празнува сама рожден ден по време на карантина