Николета Лозанова показа секси дупе по бански (снимка)

26 юни 2021 | 07:28
6675
3
снимки: Instagram
3

Николета Лозанова е сред дамите от родния шоубизнес, които могат да се похвалят с перфектно тяло и не спира да го доказва с публикациите си в социалните мрежи.

В момента секси миньончето се намира в Сейшели, където се е отдала на почивка и събира естествен загар. Самата тя се похвали, че вече е готова за лятото и е направила страхотен тен, като пусна гореща снимка в Инстаграм. 

На кадъра не виждаме лицето на Ни Ло, защото фокусът е изцяло върху апетитните ѝ задни части. Очевидно през последните месеци плеймейтката е наблегнала на упражненията за дупе, защото в момента то е перфектно оформено и идеално за плажни снимки - самото съвършенство. 

Ето защо публикацията е събрала над 15 хил. харесвания за по-малко от 24 часа и безброй коментари от впечатлени фенове. 

Четете още: Ето го бебето на Мария Илиева

Още по темата

Коментари

3 НСГП
  26 юни 2021 | 11:47 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ши ши шизиии, че да не би да манипулираш и огледалото освен злите хора ? Брутално грозен и зъл самовлюбен цигански урод. msbrico Че къдеее и в кое огледало се гледаш беее надежда дойчева без "жена" а само Брутален Шизофреник ,че Па да се погледнем и я у същото огледало па мое да ми се привиди че съм брад пит или дейвид бекъм.

 
 
НСГП
26 юни 2021 | 11:48

!!! Н.а.дежда е бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.!!! Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.!!! Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи с.е.к.с обяви на нищо неподозиращите хора.m.sb.rico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

2 Е.бал съм я като ученик
  26 юни 2021 | 11:43 отговор
 

много й мирише шундата и не се знае дали не идва от г.ъза й! Не си бърше г,ъзЪ като ходи да с.ере!

 
 
НСГП
26 юни 2021 | 11:47

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка, А тоя Брутално грозен и зъл цигански урад ча га ебаш ли ?+

 
НСГП
26 юни 2021 | 12:21

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка, А тоя Брутално грозен и зъл цигански урад че га ебеш ли ?+

1 НСГП
  26 юни 2021 | 11:33 отговор
 

Ники е само и финно смугла. Без резервиране.

 

Добави Коментар

Най-четени