Николета Лозанова с тежки думи към майката на Сашко, който беше в неизвестност 8 дни

22 ноември 2022 | 10:16
3864
1
Инстаграм
1

Плеймейтката Николета Лозанова не се сдържа и коментира случая с изчезването на малкия Сашко от Перник.

За щастие момчето беше открито живо и здраво в събота, но НиЛо се възмути от отношението на родната му майка. Красавицата, която също е майка, изрече тежки думи към жената."Жалко, че има майки, които след като присъдят родителските права на бащата, губят и вродения си майчински инстинкт! "Скоро ще се прибера в България" - в превод "някога си", безразлично и безочливо!“, написа Николета във всичките си официални профили в нета.

Майката на 12-годишния Александър, който 8 дни беше в неизвестност, не смята, че детето е било отвлечено. Според нея то се е изгубило и най-вероятно се е разминавало с доброволците. Тя сподели това пред Би Ти Ви.
 

"Радвам се, че Александър е жив и здрав. Чувството е неописуемо, все още не съм на себе си – нито физически, нито психически. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, за да ми каже, че Сашко е добре", каза Радостина Цветанова."До момента съм имала само един разговор с разследващ полицай от Перник и бях готова да съдействам, но те ми казаха, че няма как разпитът да се проведе официално по този начин. Казаха ми, когато се прибера, да се свържа с органите на реда", разказа майката на Александър.

Още по темата

Коментари

1 А,Я
  22 ноември 2022 | 14:08 отговор
 

Тази глупава жена!!Никой не иска и търси мнението й !!!

 
 
Да
24 ноември 2022 | 15:32

Всички съдят! Възмутени! Не знаете кой свят са!

Добави Коментар

Най-четени