Сексапилната Нора Недкова избяга от неприятното време у нас чак в Лисабон. Там времето е 13 градуса, което е далеч по-добре от студа в България.

Носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2017 г. веднага зарадва своите последователи в Инстаграм с горещи кадри от красивия Лисабон. Първите снимки са на площад "Маркиз де Помбал", на който се издига паметникът на Себастиао Жозе де Карвальо е Мело - един от най-известните министър-председатели на страната.

View post on Instagram
 

По-късно блондинката се разходи по брега на река Тежу, където видя известния висящ мост "25-ти април", свързващ Лисабон с района Алмада, писа Dir.bg. Съоръжението с дължина от 2277 метра, чието име е дадено в чест на Революцията на карамфилите, е открито през 1966 г. и често бива сравнявано с "Голдън Гейт" в Сан Франциско, САЩ.

View post on Instagram
 

Недкова не пропусна и Площада на търговията, който е построен на мястото, където някога се е намирал Кралският дворец, разрушен при страшното земетресение.

"Когато ви стегне шапката - купете си самолетен билет", написа Норчето в акаунта си, преди да се отдаде на почивка, показвайки снимка на паспорта и бордната си карта.