Нова снимка на Арчи умили света: Червенокос и къдрав като Хари

Меган Маркъл и принц Хари споделиха мил момент от семейното си ежедневие, което те прекарват в компанията на първородния им син.

Към края на скандалното им интервю пред Опра Уинфри, което раздели британците на два полюса, щастливите родители споделиха личен клип на вече порасналия Арчи. На него малчуганът, който на 6 май ще навърши 2 години, играе на плажа с двете им кучета - Гай и Пула.

На черно-бялото видео детето, облечено в плетена жилетка и панталон, тича по брега и се радва с пълно гърло на компанията на домашните семейни любимци. В кадрите се появява и гордата мама Меган, която за удобство и комфорт е заложила на спортно елегантния стил, съставен от клин, тъмен суичърт, бели кецове и бейзболна шапка.

View post on Instagram
 

По време на разговора си с Опра херцозите на Съсекс разкриха очарователни подробности за това как синът им се адаптира към новия им живот в Монтесито, Калифорния, както и симпатични детайли от детския речник речник на обаятелния мъник. „Той се учи толкова бързо... през последните няколко седмици повтаряше „хидрат“, което е толкова смешно“, каза Меган, разказвайки за първите думи на сина си. „И винаги когато някой напусне къщата, той казва „Карайте внимателно!“, добави Хари.

Гордият татко разкри от своя страна, че една такава голяма промяна в живота му, и то в период на пандемия, е истинско предизвикателство за него, но и че е щастлив от това, че се е осмелил тази огромна стъпка. Той не скри също така, че се наслаждава с всичките си сетива на пространството, безопасността и спокойствието, които новият му дом в САЩ осигурява за него и семейството му. „Тази година беше луда за всички, но да имам пространство на открито, където да мога да се разхождам с Арчи, да си правим семейни разходки, както и с кучетата и да ходим на походи или на плаж, който е толкова близо, всички тези неща са... най-важното за мен.“

Нови кадри на порасналия Арчи се появиха и в профила на близка приятелка на Меган, която публично я защити срещу всички нападки, които се сипеха върху херцогинята в последно време. На тях освен седмият в наследствената линия на британския трон правнук на кралица Елизабет II се вижда и бременната със сестричката му майка.

View post on Instagram
 

Интервюто на двойката, която се отказа от кралските си привилегии и отговорности, се превърна в най-обсъжданата тема през последните дни. Пред камерата принцът и американската му съпруга направиха шокиращи разкрития, като обвиниха кралския двор в расизъм и хладнокръвие. Меган не скри и един дълбоко личен момент, а именно, че е била на ръба да се самоубие, докато е носила в утробата си Арчи, след като е разговаряла с представители на кралската фамилия за това какъв ще бъде цветът на кожата на тогава все още нероденото ѝ бебе.

Четете още: Тайните послания на Меган: Защо се появи с роклята на Уолис Симпсън и гривната на Даяна