Автор
Кристина Кирова

Кейт Мидълтън - злата етърва, която разплака Меган преди сватбата, а кралското семейство лъже

Забравете всичко, което сте чували до момента за отношенията между Меган Маркъл и останалите членове от кралското семейство и по-специално с Кейт. От години двете херцогини водят нещо подобно на скрита вражда помежду си, но досега нито една от тях не коментираше темата публично. Но ето че дойде моментът на истината и вече цял свят чу гласа на Меган и Хари, които абдикираха преди точно една година. Те застанаха смело пред легендарната водеща Опра Уинфри за двучасово и много открито интервю.

По време на разговора двамата издадоха много детайли от живота си, преди да напуснат кралското семейство, но един от тях наистина ни учуди. Оказа се, че Меган е била умишлено злепоставена пред медиите и няколко месеца след сватбата ѝ с Хари е бил разпространен слух, истината зад която ще ви смрази.

View post on Instagram
 

Става дума за седмицата преди деня, в който принцът и любимата му си казаха "Да" на официална церемония. Това е бил изключително напрегнат момент за Меган, не само защото ѝ предстои важна крачка във връзката ѝ с Хари, но и заради здравословните проблеми на баща ѝ и новината, че той няма да може да я придружи до олтара. И в морето от емоции херцогинята е трябвало да понесе и острото отношение на Кейт към нея. И ако до момента сте знаели, че Меган е била толкова груба със съпругата на принц Уилям, че дори я докарала до сълзи, се оказа че в действителност се е случило точно обратното.

Маркъл е била разплакана и крайно огорчена от поведението на Мидълтън. По-късно обаче херцогинята на Кеймбридж е поискала да поправи грешката си, като се извинила на Меган с писмо и букет цветя.

"Седмицата преди сватбата беше много трудна и Кейт беше разстроена за нещо. Да, вярно е, че поводът за спора бяха роклите на шаферките. Но не искам да изпадам в подробности и да бъда пренебрежителна, тъй като тя се извини. Освен това, мисля че конфликтът се получи в контекста на всичко, което се случваше преди сватбата. Аз ѝ простих. Тя направи същото, каквото бих направила и аз, ако знаех, че съм наранила някого", споделя с вълнение херцогинята на Съсекс и добавя, че не би било справедливо да се впуска в подробности за случилото се, тъй като Кейт се е извинила.

Американката обаче не крие огорчението си от факта, че информацията в медиите е била неточна. Това от което най-много я е заболяло е, че не просто се говори неистина, а че е обвинена за ситуация, в която самата тя е била жертвата. Херцогинята стига и по-далеч, като споделя, че кралското семейство просто е искало да има злодей и герой за пред света и че никога няма да се обърне срещу Кейт, защото тя е добър човек.

Четете още: Еха! Меган сподели, че е мислила за самоубийство и разкри пола на бебето, което очаква