Неспирни слухове за раздяла, побоища и дори грабеж се носеха в медиите по адрес на Софи Маринова и любимия ѝ Гринго. Любовта им винаги е била обект на интерес, въпреки че двамата не афишират отношенията си. А липсата, на каквито и да е общи снимки в социалните мрежи и фактът, че Софи все по-често ходи по участия и официални събития без Гринго още повече подхраниха твърдението, че двамата са се разделили след поредния бурен скандал, който е приключил с жесток побой от страна на певеца. Говори се усилено и че той си е позволил да задигне злато и бижута на стойност над 100 бона от дома на ромската перла.

Всичко това обаче се оказва пълна измислица. Но информацията не е отречена от самата Софи, а от пиар-а ѝ Тодореско. Той реши да сложи край на всички спекулации, като напълно отхвърли твърденията, че двойката е разделена и че е имало скандал и бой. Тодореско уверява, че ако Софи беше жертва на насилие, тя не би замълчала, а щеше да направи официално изявление пред медиите. Той е категоричен, че двамата са в много добри отношения и дори след като се скарат и вземат решение да се разделят, само няколко дни по-късно отново са заедно.

View post on Instagram
 

"Нито я е пребил, нито ограбил. Той не е останал без пари, че да краде от Софи. Те живеят 7 години заедно. Няма как да й свие ценности. Каквито и проблеми да са имали през годините, никога не са си правили мизерии един на друг", поясни още Тодореско.

И въпреки че Софи запазва мълчание, пиар-ът споделя, че тя е натъжена от всички слухове, според които любимият ѝ Гринго я бие и двамата живеят в постоянни скандали. Всъщност, те дори е трябвало да бъдат заедно на почивка на Малдивите, която Маринова сподели с Константин и Преслава, но Гринго е трябвало да остане в България поради неотложни ангажименти.

View post on Instagram
 

Четете още: Познахте ли я? Ние - не: Алекс Петканова не прилича на себе си (Снимки)