Фолкдивата Мария, която от известно време се носи блажено на крилете на любовта, очевидно отново спира да пее. Припомняме ви, че преди около година миньончето направи изненадващо изявление, че слиза от сцената, но само няколко месеца по-късно пусна нова песен и дори възобнови участията си по заведенията.

Днес обаче, може би повлияна от новата любов в живота ѝ, отново е решила да се оттегли от музикалните си ангажименти и да се посвети повече на романтичния си живот и на близките си. Любопитен факт е, че Мария обикновено не показва мъжете, с които излиза, но този път очевидно е по-влюбена отвсякога и през последните дни споделя кадри с новата си половинка. Тя дори публично заяви, че това е мъжът на живота ѝ, който не спира да я прави щастлива.

View post on Instagram
 

Този път секси миньончето не се отказва категорично от музиката и не отрича, че ако почувства вдъхновение, ще пусне нова песен. Очевидно Мария е решила, че е време да отдели повече време за личния си живот, вместо да води онова динамично всекидневие, характерно за звездите. От съдържанието в профилите ѝ в социалните мрежи става ясно, че сега ѝ е време за почивка, майчинство и любов.

View post on Instagram
 

Четете още: Андреа седна да хапне, както майка я е родила (снимка)