Няма да ги познаете! Мариана Попова и Веселин Плачков не приличат на себе си

06 февруари 2023 | 13:51
19808
4
Снимки: Instagram
4

Мариана Попова и Веселин Плачков се появиха  в предаването "Преди обед" по bTV в сряда сутрин с изненадващо променени визии.

Двамата изглеждаха тотално неузнаваеми с новите си фризури. Певицата бе в ефектен стайлинг в стил расте, характеризиращ се с многобройните си ситни плитки. Актьорът пък приличаше на излязъл от сериала "Викинги", благодарение на койтто австралийският актьор Травис Фимел нашумя с ролята си на Рагнар Лодброк. 

Приликата на Плачков с Ладброк бе забелязана и от водещият Александър Кадиев. Веселин обаче възнегодува, че с тази прическа бил още през 1993 г., а след това и през 2010 г. Пред Деси и Сашо влюбената двойка говори за представлението си "Виновни", както и за предстоящите неща, които са подготвили за публиката. 

Това не е първият път, в който Плачков и Мариана оставят публиката в шок от новата си външност. Неотдавна двамата се появиха в социалните мрежи и с еднакви тоалети – палта и ботуши с косъм. За това дали е естествен, или не, не стана ясно. Подобни ефектни ботушки Мариана демонстрира и в "Преди обед".

Като акцент на шармантната ѝ визия стояха очилата на певицата, които бяха в тон с плитките ѝ. Впечатление направи и брадичката на Попова, която според HotArena изпълнителката вероятно е подложила на някаква интервенция. 

 

Четете още: Вижте как Крум Савов спечелил сърцето на хубавата Мая


 

Коментари

4
  09 февруари 2023 | 08:52 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
3 Кура
  08 февруари 2023 | 02:10 отговор
 

Свръхгрозна е

 
2
  06 февруари 2023 | 21:38 отговор
 

 
1
  06 февруари 2023 | 18:49 отговор
 

ТОВА Е ЛАЙНЯНА КЛЮКАРСКА ШПИОНКА.САМО С КЛЮКИ НИ ЗАНИМАВАТ.

 

Добави Коментар

Най-четени