Автор
Ива Петрова

Няма да ги познаете! Вижте Тита и Гери-Никол преди корекциите (Снимки)

Сред любопитните неща, които зрителите видяха в новото шоу на Рачков бяха кадрите, с които водещият показа как са изглеждали Тита и Гери-Никол преди корекциите, с които изглеждат като две капки вода.

View post on Instagram
 

За целта Рачков изкара на показ архиви от продуцирания от Маги Халваджиян преди време „Х Фактор“, в който са участвали и двете бъдещи звезди. На снимките момичетата са още никому неизвестни и в абсолютно естествен вид - без екстеншъни, без филъри и ботокс.

Тита и Гери-Никол по време на участието си в "Х Фактор", 2014 г.

Двете млади изпълнителки се появиха заеднов шоуто и тотално объркаха зрителите коя коя е. Сред причините певиците да бъдат трудно различими една от друга са еднаквите прически, обемните устни и силиконовият бюст.

Гери-Никол

Приликата на двете дами шеговито бе отбелязана и от актьора Мариан Бачев. "Дъщеря ми Косара вижда по телевизията в момента една до друга Тита и Гери-Никол: - Тези близначки ли са? След което ги дават като дебютантки в музикален формат в годината, в която се е родила - 2014: - Ама толкова симпатични са били като млади! КАТО МЛАДИ. Толкоз", коментира Бачев.

"X фактор" е музикалното шоу, което отвори път на Тита и Гери-Никол към известността. Двете бяха част от една група. Гери-Никол бе първата, която се прочу след края на предаването, а малко след това съдбата ѝ последва и нейната приятелка Христина, както е истинското име на Тита.

View post on Instagram
 

Четете още: Знаменитости заляха Рачков с честитки за 50-ия му юбилей. Анита го дари със страстна целувка! (Снимки)