Автор
Весела Георгиева

Няма да повярвате какво направиха заедно Мадона и нейният син Дейвид

Помните ли филма "Кое е това момиче?" Е, сега и ние си задаваме този въпрос. И отговорът не е толкова лесен. Особено ако се вземат предвид последните изяви на певицата.

По принцип сме свикнали с нейните провокации. Свикнали сме да я виждаме гола във ваната, с шокиращ грим или още по-шокиращи танци така, както майка я е родила.

Е, този път 63-годишната певица спечели сърцата на феновете си с един клип, на който показа, че променя старата си татуировка на "Маман", докато синът й Дейвид си прави същата като нейната - символ от Кабала.

Под снимките се мъдри само един хаштаг "семейна работа".

Буквално преди дни пък Мадона шокира феновете си с клипче, което сподели в ТикТок.

Самият клип не представлява нищо особено като съдържание – в рамките на по-малко от 15 секунди виждаме Мадона в близък план. Тя е в прозрачен топ без сутиен, тежки бижута на врата и плитки.

Но лицето й изглежда наистина различно.

„Какво е направила със себе си“, „Някой трябва да й помогне“, „Какво се случва с Мадона“, са част от коментарите.

View post on Instagram
 

И въпреки че явно за видеото е използван филтър, акцентиращ върху някои от частите на лицето, то визията на певицата определено събуди притеснението на хиляди нейни фенове.

Клипът е гледан над 8 милиона пъти, има над 45 хиляди коментара и над 86 хиляди споделяния.

Кое е това момиче? Мадона! Кралицата на провокациите, гласи отговорът. Кралицата, която трудно пада по гръб и скоро няма да се кротне. Но ние май такава си я и харесваме? Мадона, която е супер дива и в същото време страхотна майка.