Няма да повярвате: Виктор издаде много пикантна тайна за любовния си живот

26 май 2022 | 13:05
18744
4
Снимки: Facebook
4

Пикантна тайна от любовния живот на Виктор Стоянов от "Ергенът" изплува на бял свят. Чаровният бивш гребец ходил при проститутки с баща си.

За палавата пикантерия разказа самият той специално пред Vbox7. Виктор припомни отново вече познатата на зрителите история, свързана с първия му секс. Стоянов загубил девствеността си в мръсен бус с дини, когато едно лято продавал вкусния плод, за да си докара някой и друг лев.

Тогава нагорещените от страст един към друг младежи се отдали на чувствата си насред дините в буса. Оказва се, че в същия ден обаче се случило и нещо още по-интересно и вълнуващо за възмъжаващия Виктор.

Вечерта баща му и негов приятел били сериозно подпийнали. "Този приятел на баща ми започна да се бъзика с мен, че никога не съм виждал жена в живота си. Но аз бях вече надъхан и горд от себе си. Казах му, че не съм девствен, но той не ми повярва", разказва Виктор. Същият този приятел и баща му го убедили да отидат на проститутка. 

"Стигнахме и си спомням, че сградата отвън изглеждаше доста неугледно, но вътре беше един много модерен нощен клуб. Тогава се спекох и седнах на един диван, но бях замръзнал. Дамите около нас бяха в оскъдно бельо, а други и без. Тогава осъзнах, че нещата са напълно сериозни".

Виктор си избрал "какичката с розовото", която се заела с кардиналната мисия да го направи "истински мъж". Е, макар вече да бил загубил девствеността си, и то точно в същия ден, Виктор с охота се оставил в ръцете на съблазнителката.

"Дамата дойде, заведе ме в стаята, а аз бях като пън на леглото, но тя си ме оправи... Бях супер засрамен", сподели с усмивка пред камерата на Vbox7 Виктор Стоянов.

Четете още: Филип Буков призна за 'Ергенът' и за жените, които не понася

Още по темата

Коментари

4 фен(бивш)
  03 октомври 2022 | 18:55 отговор
 

Добре,че го даваха,по ТВ,ЗА ДА СТАНЕ,,ИЗВЕСТЕН'',ДА МУ ОБЪРНАТ ФНИМАНИЕ.

 
3 Фантом
  26 май 2022 | 21:48 отговор
 

Жалка работа. Поредното измислица и продуктиво продуциране

 
2
  26 май 2022 | 15:42 отговор
 

Искам да се изпикая върху него.

 
1 До викторка
  26 май 2022 | 15:27 отговор
 

Ергенчето искам ти пръсна неразпечатаната халка. Джендърче!

 

Добави Коментар

Най-четени