Няма да я познаете: Ивана се стопи!

21 юни 2021 | 09:22
10265
1
снимки: Instagram
1

Ивана никога не е имала типичната за всяка фолкдива визия, а е залагала на естествения си чар и страхотния си глас, който феновете ѝ обожават. Но през последната година виждаме коренна промяна във външния вид на хитовата изпълнителка.

В изминалите месеци Ивана отслабна драстично, за което получи безброй похвали. А освен че още повече подобри визията си, самата тя е споделяла публично, че здравословно се чувства много по-добре от преди. Сега обаче феновете ѝ са изключително разтревожени за нея, тъй като на последните снимки, които споделя в мрежата, вече е плашещо слаба. Или поне така я определят някои в коментарите под публикациите. 

Тази драстична промяна във визията на Ивана не е изненадваща, тъй като от една страна тя е променила начина си на живот, но и от друга съвсем наскоро я сполетя едно от най-тъжните събития - загубата на баща ѝ, който загуби битката с Ковид-19. Стресът неминуемо е дал отражение върху душевното състояние, а и вида на изпълнителката. 

Наскоро Ивана публикува снимка по къса цветна и бляскава рокля, на която съвсем ясно се вижда, че се е разделила с още няколко килограма и днес няма и помен от някогашната закръглена фигура. 

Четете още: Софи Маринова призна: страх я е от Гринго!

Още по темата

Коментари

1 Антония
  21 юни 2021 | 11:25 отговор
 

Ивана е супер, остава само да спре да клепе тоя грим с кофите и ще е топ.

 

Добави Коментар

Най-четени