Автор
Кристина Кирова

Няма да я познаете: Вижте Мира Добрева през 1990 (снимка)

Една от любимите ни телевизионни водещи, Мира Добрева, винаги е била спираща дъха красавица, но този път определено успя да ни зашемети с кадър от далечната 1990 година.

На черно бялата снимка звездната дама е тотално в крак с модата от 90-те, а за ретро атмосферата допринася и пишещата машина, на която е работела Добрева тогава. Към днешна дата тя споделя че ѝ "зверски смешно", като види тогавашната си аз. Но едно трябва да отбележим - сега изглежда дори по-красива от тогава.

Коментарите под публикацията също потвърждават думите ни: "ВСЕ същата, без ПРОМЯНА! Хубава и засмяна винаги БЪДИ!", "Още от тогава се вижда потенциала на всеотдайна и очарователна жена. Какъв прекрасен пример за обич, вяра, грижа и търпение в този наш свят, в който има нужда от все повече положително зареждане, любов и светлина", "Малииииййй, мислех си, че само сега си хубава! А тогава си била пък много хубава, бе! Ми то от Златоград какво да излезе, ако не златно...", "Ще покоря света и ще си остана дама! - Това виждам аз. Решителност! Браво, успяла си!", "Винаги си била прекрасна, достойна за уважение и възхищение. Дори и в ученическата престилка с бялата якичка", са само част от суперлативите, които не спират да валят под снимката.

Четете още: Кървави закани след 'Игри на волята': Аспарух заплаши с жесток побой Алекса