Автор
Кристина Кирова

Опасна красавица: Няма да повярвате какви върши сестрата на Саня Борисова в Дубай (снимки)

Очевидно генът в семейството на Саня Борисова е повече от добър, защото сестра ѝ, Рене, за която всъщност малцина знаят, е не по-малко красива от актрисата. Причината Рене Борисова да не е толкова популярна в България е, че от години живее и работи в Дубай като модел и инфлуенсър и определено се справя отлично. От публикациите ѝ в мрежата се вижда, че е постигнала добър стандарт на живот, а и се среща с доста известни личности. Някои от тях дори остават възхитени от хубостта ѝ.

Рене съвсем наскоро доказа, че е необходимо единствено да погледне някой мъж, за да го спечели. Независимо дали е обикновен човек, или пък звезда.

View post on Instagram
 

Преди дни красавицата присъства на мач от лигата НБА в Емирствата. На събитието тя срещна актьорът и водещ Стив Харви, който останал без думи от прелестната ѝ хубост. Той бързо я забелязал и двамата разменили няколко думи, след което се снимали заедно, а кадърът вече събира безбой харесвания в профила на Рене в Инстаграм.

View post on Instagram
 

На друга снимка, споделена в мрежата, виждаме и баскетболната легенда Доминик Уилкинс, който също останал заслепен от българската красавица.

Четете още: Рени пострадала тежко по време на снимки