Орхан Мурад отново е влюбен! Само няколко месеца, след като сложи край на брака си с Шенай, която е майка на дъщеря му Сузанита, той вече е обвързан с жена на име Камелия. Според слухове, двамата имат сериозни отношения, а новата изгора на певеца го следва неотлъчно по участия.

Те прекарали цяло лято заедно по курортите и били забелязани в известен пиано бар на Свети Влас, където Камелия решила да изненада всички, като хванала микрофона и очаровала публиката с гласа си.

Въпреки че все още живее с бившата си съпруга, Орхан бил много щастлив с настоящата си изгора, но самият той нито потвърждава, нито отрича информацията за новата си връзка. Той отдавна е от известните личности, които предпочитат личният им живот да остане далеч от медийното внимание.

Причината певецът все още да дели един покрив с Шенай и Сузанита е, че мезонетът им е обявен за продан. Говори се, че след като продадат имота, Орхан и бившата му половинка ще си поделят печалбата и ще сложат окончателен финал на отношенията си. Също така стана ясно, че Сузанита е избрала да заживее с майка си в София. Според последните слухове младата изпълнителка и баща ѝ се отдалечават все повече един от друг и вече все по-рядко си говорят.

View post on Instagram
 

Четете още: Морунов от Игри на волята направи изненадващ избор