Автор
Христина Кирилова

Ово йе стандарт - Екстра Нина с леопардова рокля (снимки)

Една от най-любимите фолкдиви от зората на лекия жанр, Екстра Нина, определено е в топ форма, макар и да я делят само две лета от 60-ия ѝ рожден ден. Певицата, която от години не е активна в шоубизнеса в България и се е преустановила в съседна Турция, за пореден път доказа, че сексапилът ѝ е напълно устойчив на времето.

Преди часове тя зарадва феновете си в социалните мрежи, като публикува кадри от снощното ѝ гостуване в турската телевизия Tek Rumeli. На кадрите виждаме същата Екстра Нина, която феновете на попфолка обожаваха и преди много години. Певицата е в страхотна форма и все така готова да грее на сцената, а стилът ѝ е все същият. Все пак - кожените дрехи и тоалетите с животински принтове са нещо като нейна запазена марка за сцената.

Този път Екстра Нина заложи на леопардова рокля, комбинирана с бляскави сандали на високи токчета и да - тя изглеждаше по същия начин, както и в края на 90-те. Дори бихме казали, че към днешна дата сияе още по-силно.

Певицата издаде още, че днес излиза и първият ѝ проект в Турция. Парчето е с името "Caka", а визията ѝ за видеото е доста гореща - червено бюстие и черни кожени панталони с високи талия.

Четете още: По стъпките на мама: Дъщерята на Анелия пропя (снимки)