Автор
Ева Григорова

Палавата Никол Шерцингер най-после се сгоди (СНИМКИ)

Бившата изгора на Григор Димитров и Люис Хамилтън - Никол Шерцингер се сгоди за нейния партньор Том Еванс. 44-годишната Шерцингер и 38-годишният ръгбист показаха снимки от своя годеж в Инстаграм.

Щастливото събитие се случва на Хаваите.

View post on Instagram
 

На снимката, споделена в социалната мрежа, се вижда как ръгбистът Том е паднал на едно коляно пред привидно зашеметената и лъчезарна Никол. Певицата и телевизионна звезда е закрила с ръце лицето си в пълен шок от предложението, докато Том я гледа с обожание, държейки малка кутийка с пръстен вътре.

Но въпреки изненадата, в крайна сметка тя сподели добрата новина с феновете си. "Казах "Да", написа 44-годишната жена заедно с радостния пост, който включваше селфи на двойката след годежа, последвано от пръстен и емотиконка на сърце.

View post on Instagram
 

Влюбените са заедно от 2020 г. Том е бивш международен играч на ръгби в Шотландия, който беше принуден да се оттегли, когато се контузи през 2010 г.

Но той споделя и музикални таланти с новата си годеница, тъй като в миналото е бил член на поп групата Twen2y4Se7en и е участвал в турнета като поддръжник на McFly, Peter Andre и Westlife.