Фолк певецът Крум претърпя страховита злополука. За инцидента става ясно от самия изпълнител, когото сякаш напоследък все го гони лошият късмет.

Преди години личният автомобил на певеца бе запален от недоброжелатели и изгоря. Преди няколко седмици пък вандали забиха пирон в гумата на сегашното му возило. Сега обаче Крум бе атакуван и ухапан от куче, след което се озова в спешното отделение.

След като бил нахапан, певецът бързо отишъл при лекар, който да го прегледа и инжектира против тетанус.

"За първи път ме ухапа куче, но винаги има първи път. Удариха ми една инжекция против тетанус и съм готов за довечера. Само не ме поздравявайте по дясната ръка", написа подстрадалият артист и категорично подчерта, че ще отиде на благотворителния концерт в помощ на малкия Ради.

В благотворителната кауза се включиха много изпълнители. Тя се проведе в столичен ресторант с надеждата там да се съберат пари за момченцето.

Междувременно Крум не спести на феновете си и няколко нелицеприятни фотоса след "сблъсъка" с косматата животинка. Подробности около това как точно се е разиграл инцидентът и дали кучето е бездомно, певецът не разкрива.

Четете още: Вижте какви ги върши Поли на Благо, докато съпругът ѝ мери сили в 'Сървайвър'