Автор
Весела Георгиева

Певицата ДесиСлава се бори със здравословни проблеми

Истинската причина за натрупаните килограми разкри пред почитателите си поп фолк певицата ДесиСлава. Ангелският глас увери, че причината за тях не е в безразборното хапване, а защото има проблеми, пречещи да отслабне.

View post on Instagram
 

„В един момент си казах, аз трябва да се обичам такава, каквато съм, да се приема, защото може никога да не отслабна и трябва да се харесам някак си, да приема, че това съм аз. Истината е, че тези килограми са в резултат на малки или по-големи хормонални обърквания в организма ми. Понякога съм чела за себе си: „Тази свиня…не знам си какво…“. Истина е, че аз не плюскам, не ям много, даже съм от хората, които хапват по-малко“, казва чаровната Деси, цитирана "Галерия".

Още преди година певицата призна, че с втората бременност е качила доста килограми, които не е могла да свали. Явно в организма й е настъпил хормонален дисбаланс, който лекарите не могат да овладеят.

View post on Instagram
 

За съжаление, знаем, че в бранша, в който се подвизава, хубавото тяло е едно от условията за успех. А не би трябвало. И медиите не пропускат да отразят състоянието на Деси - естествено с неприятни коментари.

Това със сигурност я кара да се чувства още по-зле. И тя прибягва до сериозен ретуш на снимките, които качва в социалните мрежи.

Феновете пък недоумяват защо Деси обработва до такава степен снимките си, че се превръща в съвсем различен човек. "На живо няма нищо общо със снимките от Инстаграм. Станала е тройна! Или да предприеме спешни мерки за отстраняване на сланините, или да се приеме такава и да спре да заблуждава хората, защото става жалка", гневят се нейни почитатели, цитирани от "Блиц".