Трети сезон на риалити шоуто "Игри на волята" вече върви към финал, а отношенията между участниците тази година сякаш са много по-интересни от предходните две издания.

Между битките и съветите наблюдаваме интересни обрати и много любопитни демонстрации на симпатии и дори омраза. В един от последните епизоди обаче ситуацията между двама от играчите сякаш беше нажежена. Става дума за двамата Приключенци Паулина и Стратимир, чието приятелство се заформи още в началото на сезона.

View post on Instagram
 

Във всеки епизод симпатиите на Стратимир към приключенката стават все по-очевидни, но в последния ясно си пролича, че помежду им има нещо повече от приятелство. В кадър от няколко секунди видяхме как той я прегръща и целува по главата - жест на близост, какъвто рядко виждаме в Игрите.

Още от самото начало Стратимир и Паулина не спират да се защитават взаимно и спокойно може да се каже, че си пазят гърбовете един на друг. Дори в самото начало, когато певицата беше предизвикала доста остри реакции и неодобрение в племето, той беше единственият, който заставаше на нейна страна.

Но дали двамата са запазили приятелството си и след шоуто? Или може би вече е прераснало в нещо по-голямо? Нетърпеливи сме да разберем.

Четете още: След като си клъцна носа, Алекс Петканова ще си коригира и гърдите? (снимка)