Автор
Woman.bg

Плеймейтка израснала с книгите на Маркиз дьо Сад

Всяка година конкурсът "Мис Плеймейт" е сред най-горещите и коментирани светски събития в страната ни. Woman.bg ще ви представи всичките претендентки в продължение на няколко седмици, а изборът оставаме във вашите ръце.

Днес ще ви запознаем с 28-годишната Габриела Христова от Пловдив. Можете да гласувате за нея ТУК. Вотът се събира до 1 ноември, не по-късно!

От 15 години Габи живее във Виена със семейството си. До 8 клас учи в България, след което се премества в Инсбрук, където завършва средното си образование. Като дете мечтаела да бъде художник, после дизайнер на обувки.

А сега пред нея е мечтата да учи изкуство в Париж. След 10 години се вижда като артист-фотограф, който обикаля целия свят. Обича да пие вино, да опознава нови култури и да пише еротични романи. Преди да се запише за кастинг в Playmate, се допитва до близките си. Докато майка ѝ и братовчед ѝ я насърчават, приятелите са скептични.

Идол за Габи е Памела Андерсън, след като я вижда на корицата на "Плейбой". Би искала да прилича на Моника Белучи, която определя като Жената с главно „Ж“. Преди години сексът на публично място ѝ е бил фетиш, но най-необичайното място, на което го е правила, е в психиатрия във Виена. Иначе споделя, че обича книгите.

Първата книга, която я запалила по четенето е „Портокал с часовников механизъм”. След това преминала на романа на Маркиз дьо Сад – "Жюстин и неволите на добродетелта“, който страшно я променил. А след "Философия в будоара" и "История на окото" на Жорж Батай", животът ѝ вече не е същият. „Харесвам Кафка, Селинджър, Кундера и Стивън Кинг. Като цяло обичам филми и книги, които шокират и те предизвикват психически“, споделя Габи.

Четете още: Плеймейтка помага на бежанци