Какво се случва в любовния живот на Поли Генова, питат се феновете на певицата, след като стана ясно, че за момента няма да сключва брак с половинката си.

Припомняме ви, че гласовитата дама получи предложение за брак от дългогодишния си приятел, малко след като сподели новината, че е бременна с второто им дете. Поли и любимият ѝ се сгодиха наскоро в известно заведения, разположено на морския бряг, а бижуто, което певицата вече носи гордо на пръста си е с рядък син диамант. И въпреки че отношенията им изглеждат толкова красиви и безоблачни, засега сватба няма да има.

View post on Instagram
 

Оказа се, че певицата няма да мине под венчило преди да се е родило второто ѝ дете, което се очертава да се случи през есента. Поли разкрива още, че няма да се омъжи преди края на годината, така че от щастливото събитие я делят поне няколко месеца още.

Певицата твърди, че бебе номер 2 не е било планирано и също така не смята бременността ѝ да стопира работните и ангажименти напълно. Стана ясно, че графикът ѝ е достатъчно пълен, за да не разполага с необходимото време за организация на сватбено тържество в момента.

View post on Instagram
 

Четете още: Рая Пеева се върна при Явор Бахаров?