Поли Генова шокира феновете си с последния пост, който пусна, тъй като те не са свикнали да я виждат разголена.

Русата певица обаче реши да сподели "любимия си кадър" от последния си проект "Твоя".

На него тя е чисто гола и е оставила малко на въображението на почитателите си. Те пък от своя страна зашушукаха, че вероятно Генова се е подложила на някакъв вид интервенция за уголемяване на бюста.

View post on Instagram
 

В момента Поли е част от шоуто „Като две капки вода” All Stars". "И такаааааа, the show must go on! Много се кефя, че съм част от All Stars - новият, 9-ти сезон на “Като две капки вода” и нямам търпение съвсем скоро отново да се превъплътя в различни образи." - сподели тя в Instagram.

Преди дни Генова разкри и подробности за успехите, които има последната й песен Last Night, която се завъртя по MTV. Певицата разказа, че този път специално са потърсили нейния екип, за да може парчето да има разпространение по всички платформи на музикалната телевизия. „Доколкото аз знам до момента не е имало българска песен, която да се върти по MTV Hits, което се излъчва във Великобритания, САЩ и Австралия. Почти сме завладяли земното кълбо”, споделя щастливата изпълнителка.

View post on Instagram
 


Екипът, с който е създадено парчето, е същият, с който певицата е работила по предишната си успешна песен How We End Up. Според нея именно екипът в причината за успеха, който има.