Автор
Христина Кирилова

Поли на Благо съобщи, че е бременна?

Изглежда, че животът на Благой Георгиев и Златка Райкова се развива динамично в любовно отношение след раздялата им. Буквално дни, след като стана ясно, че двамата вече не са заедно, Джизъса призна, че има нова любов в живота си, а по-късно стана ясно, че избраницата му се казва Полина и е доста по-млада от него.

Междувременно Златка страдаше по приключилата си връзка с футболиста, но бързо успя да продължи напред в прегръдките на настоящия си любим - Карен. Двамата дори очакват бебе, като Райкова е успяла да забременее още на втория месец от връзката им.

View post on Instagram
 

Полина и Благо все още нямат дете, но пък сключиха брак в разгара на лятото. И макар Георгиев да бе категоричен, че първо ще се фокусират върху връзката си и след това ще правят опити за дете, май половинката му е бременна. Или поне такъв слух тръгна из медиите, след като Полина е споделила снимка от известен руски ресторант в столицата, на която позира с плюшена играчка в ръце, с която прикрива корема си. За съжаление, снимката не може да бъде приложена тук, тъй като профилът на красавицата е заключен. Но очевидци споделили, че изглежда точно така, сякаш съпругата на Благой безмълвно съобщава благата вест.

Дали наистина бившият футболист предстои да стнае татко за пети път, все още не знаем, тъй като информацията не е потвърдена от него или от Полина.

View post on Instagram
 

Четете още: Елица от "Игри на волята" се издаде: Ето го доказателството, че с Алекса планират сватба (снимка)