Елица от "Игри на волята" се издаде: Ето го доказателството, че с Алекса планират сватба (снимка)

09 декември 2022 | 15:17
5958
2
снимки: Instagram
2

Една от най-обсъжданите двойки в България през последните седмици, победителят в "Игри на волята" сезон 4, Алекса и любимата му Елица, стягат сватба. След като набраха популярност около общото им участие в шоуто, влюбените гълъбчета не спират да публикуват сладки кадри в мрежата и да акцентират върху връзката си. 

И ако до този момент не бяха категорични кога точно ще бъдете сватбата им и изобщо планират ли я, единствено се знаеше, че имат желание да минат под венчило, то днес научихме, че Елица се е захванала с тежката организация на големия ден. 

Алекса единствено сподели след финала на шоуто, че двамата много искат да си закупят жилище в София, за да имат добър старт като семейство. Също така спомена, че Елица ще харчи 100-те хиляди лева, които спечели от "Игри на волята", но може би част от тях ще отидат именно в инвестицията за жилище или пък за сватбата.

елица игри на волята

Преди броени минути Елица публикува стори в Инстаграм, което напълно я издаде, че двамата са Алекси са започнали да кроят планове за сватбата. Шампионката по борба е отправила апел към последователите си да ѝ препоръчат сватбени агенции в София. Явно големият ден наближава и двамата са решили да се венчаят в столицата, въпреки че Алекса е родом от Сърбия, а Елица - от Варна. 

Четете още: Май го разкриха: Това ли е гаджето на Филип Буков? (снимка)


 


Още по темата

Коментари

2 Теодора
  11 декември 2022 | 13:48 отговор
 

Обичам ви Алекса и Елица желая ви светло бъдеще изпълнено с щастие, бебче и обич.Трите най- важни неща за спокоен семеен живот

 
1 надежда дойчева - гугъл
  09 декември 2022 | 23:25 отговор
 

Надке че те заколям.

 

Добави Коментар

Най-четени