Автор
Кристина Кирова

Последствията за Тото продължават: Без подкаст и без спонсори от днес

Последствията от скандалната част от епизода на подкаста "При Тото" с гост Тити Папазов, продължават за водещия Йонислав Йотов, по-известен като Тото. След като цяла България беше потресена от случая, в който Георги Николаев нанесе жесток побой и обезобрази 18-годишната Дебора с макетно ножче, а след това е обръснал главата ѝ, стана ясно че "наказанието" с подстрижките не е новост сред ревнивите мъже. Самият Тити Папазов призна преди няколко месеца в подкаста на Тото, че е "подстригал" своя бивша изгора през 90-те години, защото му сложила рога с най-добрия му приятел.

View post on Instagram
 

Историята е потресаваща, но още по-потресаваща е широката усмивка, с която баскетболният треньор я поднася на публиката. Не е за пренебрегване и реакцията на Тото, който се смее от сърце, докато слуша и на всичкото отгоре изважда като акцент тази част от разговора им. Като много забавна случка.

Рапърът се превърна в отрицателен герой, наравно с Тити, за броени часове, а гневът на цяла България го подтикна да спре временно подкаста си. От днес стана ясно, че следващият епизод, който е бил предвиден да бъде записан в хотел във Велинград е отменен и сумите, които публиката е дала за билети, ще бъдат възстановени. Освен това, под натиска на обществото, "Пепси България" съобщи, че прекратява сътрудничеството си с Тото.

За момента последствията са единствено за рапъра, който е дал трибуна на унизителния разказ, а Тити Папазов единствено разясни пред Нова телевизия, че това се е случило преди много години и за съжаление, няма как да върне времето назад. Но за последствия към него, все още не се говори.

Четете още: Ето я жената на Георги, който нападна жестоко Дебора