Автор
Христина Кирилова

Преслава каза цялата истина за Галена

За попфолк феновете е известно, че настоящите диви Преслава и Галена някога бяха неразделни приятелки в годините, в които тепърва прохождаха на сцената. Те дори деляха една квартира и неведнъж са казвали, че са си помагали взаимно в трудните времена, в които са били млади момичета, дошли в големия град.

Общото между двете е, че и до ден днешен са едни от най-успешните фолкдиви и всяка една от тях направи шеметна кариера в жанра. С времето обаче отношенията им сякаш изстинаха и дори се говореше, че помежду им е назрял скандал, заради който са прекратили комуникацията си. Истината обаче е доста по-различна.

Самата Преслава коментира слуховете, като заяви категорично, че с Галена никога не са се карали, а че просто са се отдалечили една от друга с годините. В заключение Преси добави: "Галена винаги ще е моето слабо място".

В разговора с фенове под формата на стори в Инстаграм продължи с това как Преслава се е запознала със Софи Маринова и колко щастлива е била от високата оценка на Ивана за нея още в началото на кариерата ѝ. Със Софи Преси се запознала през 2005 г., когато ромската перла дошла на нейно участие и я похвалила. Тогава Преслава била толкова радостна, че не можела да повярва какво се случва и дори предположила, че ѝ правят скрита камера.

Четете още: Гаф след гаф: Няма да повярвате как се облече Мария за участие (видео)