Повече от седмица насам шоубизнесът е затихнал, а още преди да бъде обявено извънредното положение, фолк дивата Преслава отмени всичките си ангажименти. Певицата използва социалните мрежи, за да обяви решението си, след като коронавирусът навлезе и в България.

Преслава изтъкна, че за нея на първо място е собствената ѝ безопасност, както и тази на близките ѝ, на колегите и феновете ѝ, с които се среща всеки ден. И с оглед на пандемията, тя взе решението да прекрати всичките си клубни участия. В момента певицата се е отдала изцяло на домашни занимания и прекарва цялото време със семейството си, като преди няколко дни показа и как се забавлява с дъщеря си. Към видеото певицата написа: „Зорът е, докато откачиш, после вече е лесно“.

View post on Instagram
 


Гласовитата дама е активна в социалните мрежи и споделя свои снимки, преди обявяването на извънредното положение, а една от тях събуди истинска ярост във феновете ѝ. Наскоро тя публикува фотос на фона на красивата българска природа, а според очевидци, постът гласял: „Уникалната природа на българия“. Може би от нетърпение да сподели снимката по-бързо, мълвата гласи че певицата изписала родината ни с малка буква. Към момента постът е недостъпен, но според почитателите на Преси веднага след допусната грешка, заваляли злобни коментари. Сега публикацията не може да бъде открита, може би певицата е решила да я изтрие.

View post on Instagram
 


Четете още: Харви Уайнстийн има коронавирус