Преслава не се спря! След Турция и Дубай отпраши за Гърция

Преслава няма спирка. Дори и пандемията се оказа непосилна да окове фолкпевицата на едно място и да си седи мирно и кротко у дома. След Дубай и Турция, където изпълнителката разпускаше през последните седмици, далеч от студовете в България, звездата отпраши и за Гърция.

View post on Instagram
 

Явно изпълнителката не може без слънце и търси всякакви начини да е близо до него, след като дори и ваканциите ѝ в екзотичния Истанбул и горещото емирство не са ѝ стигнали, за да задоволят пътешественическите ѝ мераци.

View post on Instagram
 

В южната ни съседка певицата разпуска в компанията на дъщеричката си Паола и определено си личи, че се забавлява като дете и че нищо друго не ѝ трябва. Преслава дори сподели очарователен кадър как се забавляват двете дами. На него тя и наследничката ѝ позират до особено симпатична телефонна будка с формата на пеликан.

View post on Instagram
 

Фотосът бе качен от певицата в социалните мрежи и за минути обра лайковете на последователите ѝ.

Независимо от страхотните снимки от екскурзиите си, с които Преслава радва почитателите си, те все пак се питат, подканяйки я в коментарите си, дали скоро фаворитката им няма да ги изненада, било то с нова песен или пък с концертна изява.

Те все пак се успокояват с това, че и у нас времето се позатопля, барем успее да задържи неуморната Преслава за малко по-дълго време и в България.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария показа бебето (снимки)