Ако направим класация за най-обсъжданите пластични операции в последно време, то тази на Преслава несъмнено ще бъде на първо място.

След като коригира носа си, фолкпевицата отнесе безброй коментари за външния си вид, като преобладаващата част бяха негативни. Всъщност мненията по темата не спират да се сипят в социалните мрежи, особено когато се появи някоя нова снимка.

Не е тайна, че Преслава е сред активните звездни дами в Инстаграм, където всекидневно публикува селфита. Обикновено певицата се радва на положителен отзвук, тъй като има безброй верни почитатели, но този път понесе доста критики.

View post on Instagram
 


На селфито Преси е без грим и гордо подчертава естествената си красота. Снимката е харесана от почти 25 хиляди души и е съпроводена от 202 коментара. В по-голямата част те са положителни и последователите на певицата я засипват с комплименти как тя изглежда в пъти по-добре без грим. Но истината е, че има и някои, които я критикуват заради корекцията на носа ѝ. Те подчертават, че Преслава вече е изгубила чара си и прилича на всички други.

А вие възприемате ли новия нос на певицата и мислите ли, че тя си направи добра услуга с тази корекция?

View post on Instagram
 


Четете още: Меган се вбеси и дава на съд вестник за клевета