Автор
Весела Георгиева

Президентска съпруга бърка манджи в Кухнята на ада

Тв ефирът буквално завря от нови риалити формати и коментарите по тях. Напрежение този сезон има и в любимата кухня на шоуто Hell's Kitchen. То се дължи не само на кулинарната надпревара, но и на факта, че сред готвачите този път има и известни личности.

Цели 8 известни имена ще мерят черпаци под зоркия поглед на шеф Ангелов.

View post on Instagram
 

Интересен е фактът, че този път отборите са разделени на млади и стари. В третия отбор пък има 8 популярни личности - сензацията Виктория Капитонова, телевизионната легенда Къци Вапцаров, поп-фолк дивата Роксана, едно от любимите лица на NOVA и съпруга на президента Плевнелиев - Деси Банова-Плевнелиева, културистът Емануел Июджи, певицата Камелия Воче и звездата от “Игри на волята” Мирослава Профирова.

"Приключението “Hell’s Kitchen” започна, а аз излизам извън зоната си на комфорт, за да дам гласност на една от каузите на #Уницеф.", написа Деси Банова в Инстаграм.

В началото на епизода 18-те готвачи от синия и червения отбор разполагаха с 45 минути, за да приготвят най-доброто си ястие, с което да се представят пред шеф Ангелов. В първия кулинарен дуел младостта и дързостта надделяха над опита. По-възрастните участници се провалиха зрелищно и излъчиха двама номинирани за експресно гонене – учителката Ива и Клавдия, която е в къщата със своя син Асен.

Младите победители нямаха време да празнуват, защото почти веднага се изправиха срещу отбора на известните. Звездите се представиха блестящо, впечатлиха шеф Ангелов и спечелиха специалната битка. Така отборът на младите също излъчи двама за гонене - 18-годишната Цветомира и Венелин, който е готвил в ресторант със звезда "Мишлен".

View post on Instagram
 

Четиримата номинирани получиха възможност да спечелят отново своите готварски куртки с предизвикателство, което беше представено от Дани Спартак – победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България. Ива и Венелин показаха ниво с помощта на съотборниците си и си върнаха куртките.

Въпреки големите очаквания, дебютната вечерна резервация претърпя грандиозен провал, а гостите на ресторанта си тръгнаха гладни. Шеф Ангелов изгони синия отбор от кухнята и го изправи пред нова двойна номинация.