Автор
Woman.bg

Принц Хари смъмри Меган за първи път на публично място (Видео)

Принц Хари се тросна сериозно на съпругата си Меган Маркъл, смръщвайки вежди за първи на публично място, пишат от "Сън".

Сцената се е разиграла на балкона на Бъкингамския дворец, секунда преди изпълнението на националния химн по повод рождения ден на кралицата миналата седмица, но едва вчера бе разпространено видео, разкриващо реакцията на принца.

На него се вижда как Меган с приповдигнато настроение се опитва да каже нещо на съпруга си и околните. Той обаче, раздразнен от леката ѝ разсеяност, веднага прави забележка, скръцвайки през зъби на половинката си.

Явно бившата актриса не се е усетила, че, вместо да си бъбри весело и да кокетничи на кралския балкон, в мига, в който зазвучи музиката на „God save the Queen”, трябва да застане на едно място и почтително да замълчи.

Специалисти по четене на устни имат и предположение какво точно е казал Хари на Меган в онзи момент. Според тях думите са: „Обърни се!“, а мразовитото изражение на иначе винаги жизнерадостния и приветлив Хари говори, че е доста възмутен и дори ядосан от фриволното поведение на избраницата си.

Четете още: Хари е изневерил на Меган?