Признание: Мариана Попова е загубила бебе преди да роди дъщеря си

03 октомври 2022 | 14:27
4050
0
Снимки: Instagram
0

Веселин Плачков и Мариана Попова имат драматично събитие в живота си. Преди да се роди прекрасната им дъщеря Екатерина, звездната двойка са изгубили бебето си. този момент бил критичен и труден за двамата, които не се отказали да си имат свое дете. И щастието им се усмихва малко по-късно.Кати се роди преди 4 години, по времето, когато баща ѝ беше участник в шоуто „ВИП Брадър”. Зрители помнят, че актьорът излезе от къщата на Големия брат, за да присъства на раждането на бебето, а след това дълго и развълнувано разказваше на съквартирантите си за първите срещи с малката си наследница. Веселин тогава съобщи в социалните мрежи за щастливото събитие с кратко, но красноречиво изречение: „Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!“.

Мариана и Веселин били под огромно напрежение по време на цялата бременност на Попова, заради загубата на предното си дете. Вероятно самият организъм на певицата не е предразположен да понася леко това физическо състояние, тъй като имала трудности и при износването на първата си дъщеря – Мария-Магдалена, която е плод на връзката с ресторантьора Ханес Перфлер. Когато роди голямото си дете, звездата беше на 31 години, а при раждането на Кати вече беше навършила 40. Разликата във възрастта по никакъв начин не се отразила на протичането на двете бременности. И в двата случая певицата се измъчила и е имала тежки бременности.

Веселин Плачков, както е известно, също има дъщеря от предишна връзка. Името й е Андреа и Мариана Попова я е приела като собствено дете.


Четете още: Еха! Вижте какво направи Ненчо Балабанов с любимата Катрин

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени