Променила ли се е? Ето как изглежда Хищната хиена Петра днес (снимка)

Годините минават, а част от някогашните звезди на попфолка днес водят съвсем различен начин на живот. И няма помен от начина, по който са изглеждали в зората на лекия жанр.

Спомняте ли си онази истинска тигрица, която изпя легендарната песен "Хищна хиена"? Точно така - Петра! Днес тя води съвсем различен живот от онзи в края на 90-те и определено не се навърта под светлината на прожекторите, а откриването ѝ в социалните мрежи си е истинско предизвикателство.

По официална информация, към днешна дата Петра живее извън България, в Кипър и се е посветила на тих и спокоен живот. Оказа се, че някогашната попфолк звезда се е захванала с друго изкуство и е започнала да рисува. Дори в момента подготвя изложба, а пеенето е оставено само за приятелския ѝ кръг, когато е на маса и е подкрепена от няколко чашки.

Петра наскоро вдигна пищна сватба, но не тя бе в ролята на булка, а дъщеря ѝ. С две думи Петра съвсем не е Петра, а просто Петя, която очевидно не желае да бъде свързвана с някогашните ѝ прояви в музикалните среди.

Четете още: Емилия отбеляза рождения ден на дъщеря си, но се скри (снимки)