Първи скандал в Капките: Фънки и Азис се хванаха за гушите, ето го и първия коментар на Рафи

Ако сте пропуснали снощния епизод на шоуто "Като две капки вода", то може би не знаете, че сцената се превърна в истинско бойно поле. Едно от изпълненията, и по-конкретно реакциите след него, провокираха лют спор между безпощадния член наа журито - Фънки, и краля на попфолка - Азис. Ябълката на раздора се оказа задачата, която беше поставена на Рафи да изпълни хита на ромския славей "Сен Тропе".

Несъмнено изпълнителят успя да влезе убедително в образа на Азис, но съвсем не получи пълно одобрение от всички. Фънки дори напусна залата демонстративно, когато дойде неговият ред да даде коментар за изпълнението на Рафи с обяснението: "Отивам да пия вода, да си жабуря устата, за да не кажа нещо, което не трябва". Но певецът съвсем не се жегна от думите на Фънки, докато Азис не успя да сдържи емоциите си и се заформи доста лют спор.

Кралят на попфолка дори обвини музиканта в расизъм: "Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя образ, който направи Рафи, беше расистко поведение!". Фънки също не му остана длъжен, като заяви, че е достатъчно интелигентен, за да подбира думите си правилно, а Азис може да ги тълкува, както пожелае.

Това е първият скандал в историята на шоуто, а тази сутрин Рафи излезе с първи коментар след случилото се:

"От край време знаем, че Фънки не е почитател на поп фолка и това беше неговата първична реакция на това, което се случи на сцената, а то наистина е скандално, защото клипът и начинът, по-който изглеждах, бяха скандални."

Изпълнителят издаде още, че Азис му е съдействал много за превъплъщението, а и самият той го поздрави за убедителното изпълнение.

Четете още: Дъщерята на Гала разкри дали е бременна