Първи скандал в Капките: Фънки и Азис се хванаха за гушите, ето го и първия коментар на Рафи

30 март 2021 | 15:03
16052
4
4

Ако сте пропуснали снощния епизод на шоуто "Като две капки вода", то може би не знаете, че сцената се превърна в истинско бойно поле. Едно от изпълненията, и по-конкретно реакциите след него, провокираха лют спор между безпощадния член наа журито - Фънки, и краля на попфолка - Азис. Ябълката на раздора се оказа задачата, която беше поставена на Рафи да изпълни хита на ромския славей "Сен Тропе".

Несъмнено изпълнителят успя да влезе убедително в образа на Азис, но съвсем не получи пълно одобрение от всички. Фънки дори напусна залата демонстративно, когато дойде неговият ред да даде коментар за изпълнението на Рафи с обяснението: "Отивам да пия вода, да си жабуря устата, за да не кажа нещо, което не трябва". Но певецът съвсем не се жегна от думите на Фънки, докато Азис не успя да сдържи емоциите си и се заформи доста лют спор. 

Азис

Кралят на попфолка дори обвини музиканта в расизъм: "Да излезеш демонстративно от шоуто, сякаш се гнусиш от моя образ, който направи Рафи, беше расистко поведение!". Фънки също не му остана длъжен, като заяви, че е достатъчно интелигентен, за да подбира думите си правилно, а Азис може да ги тълкува, както пожелае. 

Това е първият скандал в историята на шоуто, а тази сутрин Рафи излезе с първи коментар след случилото се:

азис, Рафи

"От край време знаем, че Фънки не е почитател на поп фолка и това беше неговата първична реакция на това, което се случи на сцената, а то наистина е скандално, защото клипът и начинът, по-който изглеждах, бяха скандални."

Изпълнителят издаде още, че Азис му е съдействал много за превъплъщението, а и самият той го поздрави за убедителното изпълнение.

Четете още: Дъщерята на Гала разкри дали е бременна

Още по темата

Коментари

4
  31 март 2021 | 18:58 отговор
 

Typc Typc tupc Azis beshe samo Vasko pederasaaaa.

 
3
  31 март 2021 | 10:56 отговор
 

 
2 Иван
  31 март 2021 | 00:21 отговор
 

Сега е наред някой нигериец,а след това някое съседско магаре ...а защо не и слон???

 
1 Анета Вълкова
  30 март 2021 | 15:13 отговор
 

Жена от Варна съм, на 37г, семейна с две деца.Омъжих се рано и до миналата година не бях изневерявала на съпруга си.Привлекателна съм, красива и чаровна, със спортно тяло.Не ми липсваха ухажори, доста мъже се опитаха да ме вкарат в леглото си, но без успех.Миналото лято си купихме нов диван и наехме частен превоз.С мъжа ми и негов приятел чакахме пред входа на блока, но превозвача закъсня и приятеля на мъжа ми си тръгна понеже закъснявал за работа.Мъжа ми също закъсняваше за работа и нервничеше.Най-после превозвача пристигна.Караше бял бус обрисуван с реклами на някаква ветеринарна клиника и приличаше на линейка.Шофьора беше симпатичен мъж на около 60г, с прошарена коса.Той се извини за закъснението и обеща да помогне на мъжа ми да внесат дивана.След като внесоха дивана, мъжа ми веднага тръгна за работата си, а аз предложих на шофьора да се изкъпе в банята ни, понеже беше плувнал в пот.Той се изкъпа, а аз почуках на вратата на банята за да му подам чиста хавлия.Той обаче отвори широко вратата на банята и пред мен застана гол чужд мъж с доста голямо мъжко достоинство.Аз се паникьосах малко и като се поуспокоих си спомних:мъжа ми замина за работата, децата са на училище, бях сама с този гол мъж.А той се бършеше с хавлията докато члена му се мяташе насам натам.Възбудих се, а шофьора забеляза това и ме притегли с ръце към себе си.Натисна раменете ми надолу и аз коленичих.Целувах члена му, а той се одърви и стана с внушителни размери.Не помня кога съм се съблякла, осъзнах се в спалнята лежаща по гръб с разтворени крака пред чужд мъж.Желаех го, а той не се забави и проникна в мен.Члена му беше много по-голям от този на мъжа ми и усещането за мен беше страхотно.След като свършихме, шофьора си замина, а аз останах да лежа в леглото.Не съжалявам за това, което направих.Известно време след това все се изкушавах да звънна на шофьора и да го повикам, но преди месец изтрих номера му за да не се изкушавам повече. Анета

 

Добави Коментар

Най-четени