Първи снимки на Пике и новата му - не ви ли прилича на Шакира?

35-годишната футболна звезда Жерар Пике и новата му 23-годишна изгора Клара Чиа Марти направиха поредната любовна демонстрация, докато присъстваха на сватба заедно на Коста Брава в Каталуния, Испания, миналата седмица.

Футболистът и студентката по връзки с обществеността се разхождаха заедно с преплетени ръце, докато се усмихваха щастливо, само седмици след като огласиха публичност на връзката си.

Красивият футболист беше облечен в елегантно тъмносиньо трико от две части, което комбинираше с чиста бяла риза с отворена яка.


Да припомним, че бившата приятелка на Пике - Шакира беше бясна, след като бащата на децата ѝ се появи за първи път публично с новата си приятелка, въпреки че сключи договор да изчака една година, преди да го направи. Неговата приятелка избра да се покаже без сутиен под макси рокля на многоцветни райета, като дългите ѝ коси бяха оставени да изсъхнат естествено.

Клара носеше вещите си в яркосиня дамска чанта с мъниста и беше накичена със златни пръстени.


Жерар и Шакира обявиха, че се разделят преди три месеца след 11-годишен романс - те имат двама сина, Милан на 7 и Саша на 5.

Смята се, че Клара работи за Джерард в неговата компания Kosmos, в офиса за връзки с обществеността.

Източник каза пред The Sun миналата седмица: „Джерард и Клара се виждат от месеци. Тя е студентка, която също работи за него в офиса му, организирайки събития.

„Те мълчат за връзката си, но всички около тях знаят какво се случва.“



Четете още: Натали Трифонова предизвика сърцебиене с ултракъси дънкови панталонки (Снимка)