Автор
Христина Кирилова

Работещото момиче се завръща: Ева Веселинова се стопи, готви се за ефир?

Ева Веселинова, която беше едно от най-разпознаваемите лица на малкия екран допреди няколко години, изглежда отново е готова за ефир. През последните две години блондинката се отдаде на майчинството, след като роди близнаци.

Дълго време тя не можеше да си възвърне формата от преди да забременее, но явно този проблем вече е зад гърба ѝ и днес изглежда прекрасно. И до днешна дата не е известно кой е бащата на двете ѝ деца, тя категорично запазва тази информация в тайна от обществото, но е очевидно, че той я прави повече от щастлива. Усмивката не слиза от лицето ѝ и води спокоен и хубав живот на млада майка.

View post on Instagram
 

През последните две години Ева се беше отдала изцяло на отглеждането на близнаците, но явно е време за промяна. Тя се изявяваше и като инфлуенсър, а сега изглежда е готова отново да бъде журналист.

Поводът да покаже, че е в топ форма беше рожденият ден на наследниците ѝ Стефания и Борис, които навършиха две годинки миналата седмица. Веселинова и семейството ѝ посрещнаха празника във вила на брега на язовир Доспат.

View post on Instagram
 

Сега Ева споделя, че е готова да изпрати малчуганите на ясла и ударното ѝ отслабване вероятно е само началото към завръщането ѝ на екран.

Четете още: Ексклузивно: Пам проговори за бягството си от "Ергенът"