От няколко седмици зрителите се радват на формата "Маскираният певец" за втори път и, разбира се, всички нетърпеливо предполагат кои звезди се крият зад костюмите и маските на сцената. Някои биват бързо, бързо "разконспирирани", но други са напълно неразпознаваеми.

Изглежда, че образът на Булката ще се окаже от първите, тъй като в медиите вече усилено се твърди, че зад този костюм се крие фолкдивата Емануела. Причината за това не е само приликата в гласа, която след множеството обработки трудно би могла да бъде доловена, но и някои от уликите, които зрителите имат възможността да видят преди всяко изпълнение.

В тях Булката разкрива, че обича да носи бяло, а това е любимият цвят на Емануела. Също така тя споделя, че от години ходи на сватби, но само с покана. Всички знаем, че още в началото на кариерата си певицата стана известна със скандалната си първа венчавка, от която всъщност е избягала. Булката разкрива още, че участва само на добре планирани събития, а в бранша се знае, че Емануела не може да бъде видяна често по светски мероприятия.

Друг факт, който насочва зрителите към синеоката красавица е, че тя все по-често отклонява ангажименти в най-добрия ден за участия - събота. Именно тогава е концертът на живо в "Маскираният певец".

А вие как мислите? Дали наистина Емануела е Булката?

View post on Instagram
 

Четете още: Гаф издаде участник в 'Маскирания певец'. Ето кой се крие зад маската на Светлината